Răspuns :
(1-log2 x)(2-log2 x)=0
=>
1-log2 x=0
=>log2 x=1
=>x=2
2-log2 x=0
=>
log2x=2
=>x=4
Soluțiile sunt {2,4}
=>
1-log2 x=0
=>log2 x=1
=>x=2
2-log2 x=0
=>
log2x=2
=>x=4
Soluțiile sunt {2,4}
con existenta x>0
login baza 2din x=1⇒x=2^1=2>0
login baza 2dinx=2⇒x=2²=4>0
S={2'4}
as simple as that!!
login baza 2din x=1⇒x=2^1=2>0
login baza 2dinx=2⇒x=2²=4>0
S={2'4}
as simple as that!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!