Răspuns :
a+b=6
4×a+3×x+4×b=66
____
x=?
____
4 (a+b)+3×x=66
4×6+3×x=66
3×x=66-24
x=42:3
x=14
4×a+3×x+4×b=66
____
x=?
____
4 (a+b)+3×x=66
4×6+3×x=66
3×x=66-24
x=42:3
x=14
a+b=6
4a+3x+4b=66
4a+4b+3x=66
4(a+b)+3x=66
4*6+3x=66
24+3x=66
3x=66-24
3x=42
x=42/3
x=14.
4a+3x+4b=66
4a+4b+3x=66
4(a+b)+3x=66
4*6+3x=66
24+3x=66
3x=66-24
3x=42
x=42/3
x=14.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!