Răspuns :
[(49-x):6]*5-5=30
[(49-x):6]*5=30+5
[(49-x):6]*5=35
(49-x):6=35:5
(49-x):6=7
49-x=7x6
49-x=42
x=49-42
x=7
[(49-x):6]*5=30+5
[(49-x):6]*5=35
(49-x):6=35:5
(49-x):6=7
49-x=7x6
49-x=42
x=49-42
x=7
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!