Răspuns :
1,5*[6,4+2,2*(3,1²-4,61)]=1,5*[6,4+2,2*(9,61-4,61)]=1,5*(6,4+2,2*5)=1,5*(6,4+11)=1,5*17,4=26,1
1,5*(6,4+2,2*(9,61-4,61))
1,5*(6,4+2,2*5)
1,5*(6,4+11)
1,5*17,4 = 26,1
1,5*(6,4+2,2*5)
1,5*(6,4+11)
1,5*17,4 = 26,1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!