Răspuns :
a-b=6
a:b=14/11
a=14b/11
înlocuim cu a=14b/11
a-b=6
14b/11-b=6
14b-11b=66
3b=66
b=66:3
b=22
înlocuim cu b=22
avem
a-b=6
a-22=6
a=22+6
a=28
deci a=28
b=22
a:b=14/11
a=14b/11
înlocuim cu a=14b/11
a-b=6
14b/11-b=6
14b-11b=66
3b=66
b=66:3
b=22
înlocuim cu b=22
avem
a-b=6
a-22=6
a=22+6
a=28
deci a=28
b=22
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!