Răspuns :
x=6 => E(6)=(6-7)^2+|4-6| => E(6)=(-1)^2+|-2| => E(6) = 1 + 2 = 3 => D
[tex]\text{E}(\text{x})=(\text{x}-7)^2 +|4-\text{x}| \\ \\ \text{E}(6) = (6-7)^2+|4-6| = (-1)^2+|-2| = 1+2 =3 \\ \\ \Rightarrow \boxed{\text{E}(6) = 3}[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!