Răspuns :
c=(a+b+c)-(a+b)
c=140-95
c=45 kg
b=(b+c)-c
b=85-45
b=40 kg
a=(a+b)-b
a=95-40
a=55 kg
c=140-95
c=45 kg
b=(b+c)-c
b=85-45
b=40 kg
a=(a+b)-b
a=95-40
a=55 kg
Notăm cu x,y,z cei trei saci
x+y+z=140kg
x+y=95kg
y+z=85kg
x+y+z-(x+y)=140kg-95kg
z=45kg
y=85kg-z=85kg-45kg=40kg
x=95kg-y=95kg-40kg=55kg
x+y+z=140kg
x+y=95kg
y+z=85kg
x+y+z-(x+y)=140kg-95kg
z=45kg
y=85kg-z=85kg-45kg=40kg
x=95kg-y=95kg-40kg=55kg
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!