👤

a-b=1
a la puterea a 2-a +a - 2ab+b la puterea a 2-a - b
Rezultatul e?


Răspuns :



[tex]\it a^2 +a-2ab+b^2-a = (a^2-2ab+b^2) + (a-b) = \\\;\\ =(a-b)^2 + (a-b) = 1^2+1 = 1+1 = 2[/tex]


Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari