Răspuns :
-2 este solutie ⇒ x=-2
Il inlocuim pe x cu -2 in ecuatie si obtinem:
ax+1=3
a*(-2)+1=3
a*(-2)=3-1
a*(-2)=2
a=2:(-2)
a=-1
Deci raspunsul este b) -1.
Il inlocuim pe x cu -2 in ecuatie si obtinem:
ax+1=3
a*(-2)+1=3
a*(-2)=3-1
a*(-2)=2
a=2:(-2)
a=-1
Deci raspunsul este b) -1.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!