Răspuns :
(√3-√5)²=3-2√15+5=8-2√15
(2√7+1)²=28+4√7+1=29+4√7
(3-√7)²=9-6√7+7=16-6√7
(3√2+2√5)²=18+12√10+20=38+12√10
(2√7+1)²=28+4√7+1=29+4√7
(3-√7)²=9-6√7+7=16-6√7
(3√2+2√5)²=18+12√10+20=38+12√10
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!