Răspuns :
3x - 13 > 85 => 3x > 85 + 13 => 3x > 98 => x > 98/3 => x > 32,(6) => x = 33 ; 34; 35 ; ...
3x-13>85
3x>85+13
3x>98
x>98:3
x>32,(6)
=> x={ 33 ; 34 ; 35 ; 36 ; 37 ; .... }
3x>85+13
3x>98
x>98:3
x>32,(6)
=> x={ 33 ; 34 ; 35 ; 36 ; 37 ; .... }
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!