Răspuns :
x-y = 3
x²-y² = 12 => (x-y)(x+y) = 12 => 3·(x+y) = 12 => x+y = 12:3 => x+y = 4
a = (x+y)+(x+y)²+(x+y)^3
a= 4+4²+4³
a = 4+16+64
a = 84
x²-y² = 12 => (x-y)(x+y) = 12 => 3·(x+y) = 12 => x+y = 12:3 => x+y = 4
a = (x+y)+(x+y)²+(x+y)^3
a= 4+4²+4³
a = 4+16+64
a = 84
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!