Răspuns :
a+b=40 => a=40-b
2a+b=65
2(40-b)+b=65
80-2b+b=65
80-b=65
b=80-65
b=15
a=40-15=25
2a+b=65
2(40-b)+b=65
80-2b+b=65
80-b=65
b=80-65
b=15
a=40-15=25
a+b=40
2a+b=65
......(-)
2a+b-(a+b)=65-40
2a+b-a-b=25
a=25
b=40-25
b=15
2a+b=65
......(-)
2a+b-(a+b)=65-40
2a+b-a-b=25
a=25
b=40-25
b=15
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!