👤

Se da :
f : R ->R , f(x) = x la 2 - 3x +1 , sa se afle : m=? astfel încât A(m ,-1) € Gf


Răspuns :

daca A(m;-1)€Gf inseamna ca f(m)=-1
f(m)=m²-3m+1=-1
m²-3m+2=0
∆=9-8=1
m1=(3+1)/2=2
m2=1

m={1;2}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari