Răspuns :
a).9-11=-2
b).-13+4=-9
c). 43+12=55
d).-21-19=-40
e). 4+(-4)=4-4=0
f).-11-1=-12
b).-13+4=-9
c). 43+12=55
d).-21-19=-40
e). 4+(-4)=4-4=0
f).-11-1=-12
a) (+9)-(+11) = 9 - 11 = -2
b) (-13)-(-4) = -13 + 4 = -9
c) +43-(-12) = 43 + 12 = 55
d)-21-(+19) -21 - 19 = -40
e) 4+(-9+5) = 4 -9 + 5 = 9 - 9 = 0
f) -11-(+5-4) = -11 - 5 + 4 = 4 - 16 = -12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!