Răspuns :
Înlocuim în ecuație funcția și avem:
2x+3+1=0
2x+4=0
2x=0-4
2x=-4
x=-4:2
x=-2
2x+3+1=0
2x+4=0
2x=0-4
2x=-4
x=-4:2
x=-2
f(x)+1=0
2x+3+1=0
2x+4=0
2x=-4
x=-4/2
x=-2 asta este rezultatul succes !
2x+3+1=0
2x+4=0
2x=-4
x=-4/2
x=-2 asta este rezultatul succes !
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!