Răspuns :
[tex] \frac{3x-2}{2} - \frac{2x-3}{3} = \frac{25}{6} \\ \\ \frac{3(3x-2)}{6} - \frac{2(2x-3)}{6} = \frac{25}{6} \\ \\ 9x-6-4x+6=25 \\ 5x=25 \\ x=25:5 \\ x=5[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!