Răspuns :
3x2:6x[20+(54:9:2-1)]-20=
3x2:6x[20+(6:2-1)]-20=
3x2:6x(20+2)-20=
3x2:6x22-20=
6:6x22-20=
1x22-20=
22-20=
2
3x2:6x[20+(6:2-1)]-20=
3x2:6x(20+2)-20=
3x2:6x22-20=
6:6x22-20=
1x22-20=
22-20=
2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!