👤

3 - 2 x {5 - 3 x [4 - (-2) : (-1)]}
va rog ajutor




Răspuns :

3 - 2 x [ 5 - 3 x (4 - 2)] =
3 - 2 x ( 5 - 3 x 2) =
3 - 2 x (-1) =
3 - (-2) = 3 + 2 = 5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari