a) [(3x+1)-(x+3)[(3x+1)+(x+3)]=(3x+1-x-3)(3x+1+x+3)=(2x-2)(4x+4)=2(x-1)(2x-2)b); [(3x+5)-(x+1)][(3x+5)+(x+1)]=(3x+5-x+1)(3x+5+x+1)=(2x+6)(4x+6)=2(x+3)(2x+3); c) (x√2-8)la puterea2=(x√2-8)la put 2-2•x√2•8+8 la put 2=2xla put 2-16x√2+64
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!