Răspuns :
(11+22+33+.......+99):(1+2+3+.....+9) =
= 11×(1+2+3+...+9) : (1+2+3+...+9) =
= 11 × 1 =
= 11
(parantezele se simplifica si ramane 1)
= 11×(1+2+3+...+9) : (1+2+3+...+9) =
= 11 × 1 =
= 11
(parantezele se simplifica si ramane 1)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!