Răspuns :
[(6/5x-7/3)×9/10-1/5]=1/2×13/5
(6/5x-7/3)×9/10-1/5=13/10
(6/5x-7/3)×9/10=13/10+1/5 amplificãm cu 2 pe 1/5
(6/5x-7/3)×9/10=15/10
6/5x-7/3=15/10×10/9
6/5x-7/3=15/9
6/5x= 15/9+7/3 amplificãm cu 3 pe7/3
6/5x=15+21/9
6/5x=36/9
x=36/9×5/6
x=30/9
(6/5x-7/3)×9/10-1/5=13/10
(6/5x-7/3)×9/10=13/10+1/5 amplificãm cu 2 pe 1/5
(6/5x-7/3)×9/10=15/10
6/5x-7/3=15/10×10/9
6/5x-7/3=15/9
6/5x= 15/9+7/3 amplificãm cu 3 pe7/3
6/5x=15+21/9
6/5x=36/9
x=36/9×5/6
x=30/9
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!