Răspuns :
(36:a+63:9):2=8
(36/a+7)•1/2=8
36+7a/a•1/2=8
36+7a/2a=8
36+7a=16a
7a-16a=-36
-9a=-36
a=4
(36/a+7)•1/2=8
36+7a/a•1/2=8
36+7a/2a=8
36+7a=16a
7a-16a=-36
-9a=-36
a=4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!