b-c = 705 => b = 705 + c a-c = 947 => a = 947 + c Înlocuim in ecuația a + b = 2012 si reiese 947 + c + 705 + c = 2012 1652 + 2c = 2012 360 = 2c c = 180 a = 947 + 180 = 1127 b = 705 + 180 = 885
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!