Răspuns :
ab+ac=-52=>a(b+c)=-52
b+c=-13
din acestea 2 rezulta ca : a*(-13)=-52 =>-13a=-52
Inmultim ecuatia cu -1 pentru ca a este negativ si obtinem : 13a=52
de aici avem a=52/13
b+c=-13
din acestea 2 rezulta ca : a*(-13)=-52 =>-13a=-52
Inmultim ecuatia cu -1 pentru ca a este negativ si obtinem : 13a=52
de aici avem a=52/13
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!