Răspuns :
3,1+ (-4)+(-2,7)+0,9 =
= 3,1 - 4 - 2,7 + 0,9=
= 3,1 + 0,9 - 4 - 2,7 =
= 4 - 4 - 2,7 =
= 0- 2,7 =
= - 2,7
= 3,1 - 4 - 2,7 + 0,9=
= 3,1 + 0,9 - 4 - 2,7 =
= 4 - 4 - 2,7 =
= 0- 2,7 =
= - 2,7
3,1+(-4)+(-2,7)+0,9=
3,1+(-4)=-0,9
(-0,9)+(-2,7)=-3,6
(-3,6)+0,9=-2,7
Sper ca te-am ajutat!!!
3,1+(-4)=-0,9
(-0,9)+(-2,7)=-3,6
(-3,6)+0,9=-2,7
Sper ca te-am ajutat!!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!