👤

efectuati1+2×5-(8×5÷10+5-63÷9)×4-(42÷7-32÷8)

Răspuns :

1+2×5-(8×5÷10+5-63÷9)×4-(42÷7-32÷8)=
1+10-(40÷10+5-7)×4-(6-4)=
1+10-(4+5-7)×4-2=
1+10-(9-7)×4-2=
1+10-2×4-2=
11-8-2=
3-2=
1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari