Răspuns :
2^70÷(2^3×2^4)^10+2^0×2^2
2^70÷(2^7)^10+1×2^2
2^70÷2^70+2^2
1+2^2
5
2^70÷(2^7)^10+1×2^2
2^70÷2^70+2^2
1+2^2
5
4^35:(2^3×2^4)^10+2^0×2^2=
=(2^2)^35:(2^7)^10+1×4=
=2^70:2^70+4=
=1+4=5
^=la puterea
=(2^2)^35:(2^7)^10+1×4=
=2^70:2^70+4=
=1+4=5
^=la puterea
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!