Răspuns :
2012+2013x2012-2014x2011 =
= 2012×(1 + 2013) - 2014 × 2011 =
= 2012 × 2014 - 2014 × 2011 =
= 2014 × (2012 - 2011) =
= 2014 × 1 =
= 2014
= 2012×(1 + 2013) - 2014 × 2011 =
= 2012 × 2014 - 2014 × 2011 =
= 2014 × (2012 - 2011) =
= 2014 × 1 =
= 2014
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!