Răspuns :
[tex] -3 \sqrt{2} - \sqrt{2}=[/tex]
[tex]= \sqrt{2}(-3-1)=[/tex]
[tex]= \sqrt{2}*(-4)=[/tex]
[tex]=-4 \sqrt{2}[/tex]
[tex]= \sqrt{2}(-3-1)=[/tex]
[tex]= \sqrt{2}*(-4)=[/tex]
[tex]=-4 \sqrt{2}[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!