Răspuns :
A+T =79 A+D =90
A+T =79
D+T =97
A=90 - D ; D= 97-T ⇒A=90-97+T , T=79 -A ⇒A = 90-97+79-A ⇒2A=72 A=36
D=90-A ⇒D=90-36 = 54
T=79-A ⇒T=79-36 = 43 c:
A+T =79
D+T =97
A=90 - D ; D= 97-T ⇒A=90-97+T , T=79 -A ⇒A = 90-97+79-A ⇒2A=72 A=36
D=90-A ⇒D=90-36 = 54
T=79-A ⇒T=79-36 = 43 c:
Notam A,D,T
A+D=90
A+T=79
D+T=97
2A+D+T=90+79
2A+D+T=169
2A=72
A=72:2
|A=36|
D=90-36
|D=54|
T=97-54
|T=43|
A+D=90
A+T=79
D+T=97
2A+D+T=90+79
2A+D+T=169
2A=72
A=72:2
|A=36|
D=90-36
|D=54|
T=97-54
|T=43|
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!