Răspuns :
26=13+13
26=12+14
26=12+12+2 26=10+10+6
26=(10+10) +(3+3) 26=(6+6)+(7+7)
26=12+14
26=12+12+2 26=10+10+6
26=(10+10) +(3+3) 26=(6+6)+(7+7)
13+13 =26 sumă de două numere egale
10+10+6=26 trei numere dintre care două egale
10+10+3+3=26 două câte două egale
10+10+6=26 trei numere dintre care două egale
10+10+3+3=26 două câte două egale
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!