Răspuns :
Inlocuim y= 15 si obtinem -> x + 15 = 12 => x = 12- 15 = -3
Deci x • y • y = (-3) • 15 • 15 = -675
Deci x • y • y = (-3) • 15 • 15 = -675
x + y = 12
y = 15
~
x • y • y = ?
~
x + 15 = 12 /-15
x = -3
-3 • 15 • 15 = -675
/robertinni
y = 15
~
x • y • y = ?
~
x + 15 = 12 /-15
x = -3
-3 • 15 • 15 = -675
/robertinni
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!