Răspuns :
a) = 2 ( a+b+c)
b) = 5(x + y - z)
c) = 7(a + b +7)
d) = 3(x - y + 1)
b) = 5(x + y - z)
c) = 7(a + b +7)
d) = 3(x - y + 1)
2.
a)2·a+2·b+2·c=2(a+b+c)
b)5·x+5·y-5·z=5(x+y-z)
c)7·a+7·b+49=7·a+7·b+7·7=7(a+b+7)
d)3·x-3·y+3=3·x-3·y+3·1=3(x-y+1)
a)2·a+2·b+2·c=2(a+b+c)
b)5·x+5·y-5·z=5(x+y-z)
c)7·a+7·b+49=7·a+7·b+7·7=7(a+b+7)
d)3·x-3·y+3=3·x-3·y+3·1=3(x-y+1)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!