Răspuns :
1605+4(3-x)=2011
4(3-x) =2011 - 1605
4(3-x) = 406
3 - x = 406 : 4
3 - x = 101,5
x = 3 - 101,5
x = - 98,5
4(3-x) =2011 - 1605
4(3-x) = 406
3 - x = 406 : 4
3 - x = 101,5
x = 3 - 101,5
x = - 98,5
1605+4·(3-x)=2011
4·(3-x)=2011-1605
4·(3-x)=406
3-x=406:4
3-x=101,5
x=3-101,5
x=-98,5
4·(3-x)=2011-1605
4·(3-x)=406
3-x=406:4
3-x=101,5
x=3-101,5
x=-98,5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!