👤

-2 supra 5 [1 supra 6+1 supra 3:(1,25)]

Răspuns :

-2/5×[1/6+1/3:(1,25)]=
-2/5×[1/6+1/3:125/100]=
-2/5×(1/6+1/3:5/4)=
-2/5×(1/6+3/1×4/5)=
-2/5×(1/6+12/5)=
-2/5×(5/30+72/30)=
-2/5×77/30=
-154/150


☆ Sper ca te-am ajutat! ☆
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari