a^2*b+a^2=441 441=9*49=49*9 a^2*b+a^2=441=>a^2*(b+1)=9*49=49*9 Pentru a^2*(b+1)=9*49=> a^2=9=>a=3 sau a=-3 si b+1=49=>b=49-1=>b=48; Pentru Pentru a^2*(b+1)=49*9=>a^2=49=>a=7 sau a=-7 si b+1=9=> b=9-1=>b=8. R= {a,b} = {(3,48); (-3,48); (7,8); (-7,8)}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!