Răspuns :
6a-12b-5=67
6 ( a - 2b) = 67 + 5
6 ( a - 2b) = 72
a - 2b = 72 : 6 = 12
13+5a-10b = 13 + 5 (a - 2b) = 13 + 5 x 12 = 13 + 60 = 73
6 ( a - 2b) = 67 + 5
6 ( a - 2b) = 72
a - 2b = 72 : 6 = 12
13+5a-10b = 13 + 5 (a - 2b) = 13 + 5 x 12 = 13 + 60 = 73
6a-12b-5=67 |+5
6(a-2b)=72 |:6
a-2b=12
13+5a-10b=
=13+5(a-2b)=
=13+5×12=
=13+60=
=73
6(a-2b)=72 |:6
a-2b=12
13+5a-10b=
=13+5(a-2b)=
=13+5×12=
=13+60=
=73
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!