Răspuns :
a-b=662
a:b=3 rest 38
a=3b+37
3b+38-b=662
2b=662-38
2b=624
b=312
a=312x3+38
a=974
a:b=3 rest 38
a=3b+37
3b+38-b=662
2b=662-38
2b=624
b=312
a=312x3+38
a=974
a - b = 662
a : b = 3,r38 => a = 3b + 37
3b + 38 - b = 662
2b = 624
b = 312
a = 974
a : b = 3,r38 => a = 3b + 37
3b + 38 - b = 662
2b = 624
b = 312
a = 974
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!