Răspuns :
a - b = 6
b)
x (a -b ) + 9 (a - b) = 654
(a -b) ( x + 9) = 654
6 (x + 9) = 654
x + 9 = 654 : 6
x + 9 = 109
x = 109 - 9
x = 100
c)
13 + x - 5(a - b) = 2011
13 + x - 5x6 = 2011
x = 2011 - 13 + 30
x = 2028
b)
x (a -b ) + 9 (a - b) = 654
(a -b) ( x + 9) = 654
6 (x + 9) = 654
x + 9 = 654 : 6
x + 9 = 109
x = 109 - 9
x = 100
c)
13 + x - 5(a - b) = 2011
13 + x - 5x6 = 2011
x = 2011 - 13 + 30
x = 2028
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!