Răspuns :
11 × 25 - 22 × 21 =
= 11 × 25 - 11 × 2 × 21 =
= 11 × (25 - 2×21) =
= 11 × (25 - 42) =
= 11 × (- 17) =
= - 187
= 11 × 25 - 11 × 2 × 21 =
= 11 × (25 - 2×21) =
= 11 × (25 - 42) =
= 11 × (- 17) =
= - 187
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!