Răspuns :
B=9-4:(6-4:2)=9-4:(2:2)=5:1=5
C=((18:9)x0=2x0=0
A=(20-1-12):7=7:7=1
C=((18:9)x0=2x0=0
A=(20-1-12):7=7:7=1
B=9-4:[6-4:(9-7)]=9-4:[6-4:2]=9-4:[6-2]=9-4:[6-2]=9-4:4=9-1=8
C=[(2+4×4):9]×(10-2×5)=[(2+16):9]×(10-10)=[18:9]×0=2×0=0
A=(20-9:9-4×3):7=(20-1-12):7=(19-12):7=7:7=1
C=[(2+4×4):9]×(10-2×5)=[(2+16):9]×(10-10)=[18:9]×0=2×0=0
A=(20-9:9-4×3):7=(20-1-12):7=(19-12):7=7:7=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!