Răspuns :
27.√27+√12-√75=3√3+2√3-5√3=0
29.√4+√6-6-√6=2-6=-4
31.√7²₋√₃²=7-3=4
33.10√10\10-3√10\10=7√10\10
28.4√2+9√2-13√2=0
30.√5²-2*√5*√2+√2²+2√10-4=5-2√10+√10-4=1
29.√4+√6-6-√6=2-6=-4
31.√7²₋√₃²=7-3=4
33.10√10\10-3√10\10=7√10\10
28.4√2+9√2-13√2=0
30.√5²-2*√5*√2+√2²+2√10-4=5-2√10+√10-4=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!