👤

Aflati solutia ecuatiei 4-3 (x-2)=x-2 (x+1

Va rooogggg cat mai repede!!!
Dau coroana


Răspuns :

4-3x+6=x-2x-2
-3x+10=-x-2
-3x+x=-2-10
-2x=-12
2x=12
x=6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari