Răspuns :
a)2a+b+c=2*14+24=28+24=52
b)ab+ac+3b+3c=a(b+c)+3(b+c)=(b+c)(a+3)=24*17=408
b)ab+ac+3b+3c=a(b+c)+3(b+c)=(b+c)(a+3)=24*17=408
a)2a+b+c=2·14+24=28+24=52
b)ab+ac+3b+3c= a(b+c)+3(b+c)=14·24+3·24=336+72=408
b)ab+ac+3b+3c= a(b+c)+3(b+c)=14·24+3·24=336+72=408
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!