Răspuns :
^ sa zicem înseamnă la puterea
deci( 2^6×2^2×3×2^3×2)^5:2^4×3=
(2^6×2^6×2^6)^5:2^12=
(2^18)^5:2^12=
2^90:2^12=
2^(90-12)=
2^78
deci( 2^6×2^2×3×2^3×2)^5:2^4×3=
(2^6×2^6×2^6)^5:2^12=
(2^18)^5:2^12=
2^90:2^12=
2^(90-12)=
2^78
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!