Se aplica formulele a^m*a^n=a^(m+n) si (a^m)^n=a^(m*n) si a^m:a^n=a^(m-n) = 7^(3+4+....+250):7^300 3+4+....+250=(250+3)* 248/2=253*124=31372 =7^31372:7^300=7^(31372-300)=7^31072
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!