👤

Cat face:
[tex] {2}^{6} + {2}^{6} = [/tex]


Răspuns :

2^6 + 2^6 = 2^6(1+1) = 2^6 x 2 = 2^7 
[tex] 2^{6} +2^{6} = 2^{6} (1+1) = 2^{6} *2 = 2^{7} [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari