Răspuns :
[tex] x^{2} + 4y^{2}-6x+4y+10 \leq 0 \\
x^{2} -6x +4 y^{2}+4y+9+1 \leq 0 \\
( x^{2} -6x+9)+(4 y^{2}-4y+1 ) \leq 0 \\
(x-3)^{2} + (2y-1)^{2} \leq 0 \\ =\ \textgreater \ (x-3)^{2} + (2y-1)^{2}=0 \\
x-3=0 =\ \textgreater \ x=3 \\[tex] [/tex]
2y-1=0 =\ \textgreater \ 2y=1 =\ \textgreater \ y=1:2 =\ \textgreater \ y= \frac{1}{2}
[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!