Răspuns :
2 x 3^2002 + (3^2)^1001 = 3^n
2 x 3^2002 + 3^2002 = 3^n
3^2002 x ( 2 + 1) = 3^n
3^2002 x 3 = 3^n
3^2003 = 3^n
n = 2003
2 x 3^2002 + 3^2002 = 3^n
3^2002 x ( 2 + 1) = 3^n
3^2002 x 3 = 3^n
3^2003 = 3^n
n = 2003
2 × 3^2002 + 9^1001 = 3^n
2 × 3^2002 + (3^2)^1001 = 3^n
2 × 3^2002 + 3^2002 = 3^n
3^2002 × ( 2 + 1) = 3^n
3^2002 × 3 = 3^n
3^2002+1 = 3^n
3^2003 =3^n
n = 2003
2 × 3^2002 + (3^2)^1001 = 3^n
2 × 3^2002 + 3^2002 = 3^n
3^2002 × ( 2 + 1) = 3^n
3^2002 × 3 = 3^n
3^2002+1 = 3^n
3^2003 =3^n
n = 2003
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!